Genieten

Lekker genieten langs, op
en in het water

Actie

Historie

Rust&natuur

Blogs

Stranden

De Randmeren: prachtige, natuurlijke oevers met ruisende rietkragen en dobberende bootjes aan steigers. Maar er is meer, de Randmeren staat ook bekend om het grote aanbod en variatie aan zandstranden. Heel geschikt voor families met kleine kinderen en op een aantal andere plekken heel geschikt voor surfers.

Iedere twee weken wordt het water gecontroleerd door het Waterschap en is van uitstekende kwaliteit.

Wil je lekker actief bezig zijn? Probeer dan eens een (nieuwe) watersport uit, of doe mee met een spelletje beachvolleybal. In de kiosken haalt je wat lekkers, terwijl de kinderen of kleinkinderen -onder toeziend oog- met een netje visjes vangen. Er zijn regelmatig evenementen op het speciaal daarvoor bestemde terrein. Met alle voorzieningen zoals een prachtige jachthaven, surfcamping en hotel is er bijvoorbeeld op Veluwe aan Zee altijd wat te beleven!

Hierboven stranden,
meer locaties ontdekken
klik op vergrootglas.

Klik hier
voor meer

evenementen
Strand Nulde

Het heerlijke

Erkemederstrand
Veluwe aan Zee

Relaxen op het

Woldstrand

Relaxen bij de

Eemhof

80 kilometer aan zandstranden

Het is goed uit te houden op een van de stranden langs de Randmeren. Lekker plonsen in het water, wandelen, of genieten van het zonnetje met een cocktailtje in de hand en wachten tot de zon ondergaat. Naast de strandjes op de eilandjes vind je aan vaste wal bij Biddinghuizen, Harderwijk, Zeewolde, Dronten en Almere heerlijke zandstranden en strandcampings. Ook zijn er spots met meer vertier en hippe beachclubs.

Veluwe aan Zee, Bremerbaai Strand of het Stadsstrand Harderwijk maken deel uit van de meer dan 80 kilometer aan zandstranden die de Randmeren rijk is. Of zoek je een groot strand om met de hond te wandelen en te genieten in een leuk restaurant? Dan ben je bij Erkemederstrand het hele jaar door aan het goede adres.

Blog

Koninkpaarden en Paling

Ik heb altijd een fiets aan boord. Niet alleen om naar de dichtstbijzijnde winkel of terrasje te kunnen fietsen, maar ook om lekker een stukje te fietsen en de omgeving op land te verkennen.

Zeewolde is een ideale plek om met de fiets op pad te gaan. Het fietsknooppuntensysteem voert mij door het Horsterwold, het grootste loofbos van Europa.

Ik ontdek een heel bijzondere plek, de Stille Kern. Staand op een berg had ik een prachtig uitzicht over een groots natuurgebied met runderen en Koninkpaarden.

Lees meer