Woldstrand

Het Woldstrand in Zeewolde is in 2011/2012 vernieuwd en heeft een algehele metamorfose ondergaan.  Het strand is verdeeld in themastranden zoals een kinderstrand met speeltoestellen, een jongerenstrand met het Atol, een loopsteiger naar een stuk verdiept water, waar vanaf gesprongen en gedoken mag en kan worden, en een sportveld, een surfstrand en een hondenstrand.

De stranden worden met elkaar verbonden door een wandelboulevard, er zijn nieuwe sanitaire voorzieningen en er is een nieuw parkeerterrein aangelegd. Ook treft u op het strand een paviljoen met terras aan waar een ijsje gekocht en/of een hapje en drankje genuttigd kunnen worden.

Informatie

Strandweg 165
3891 AK
Zeewolde

Het zandstrand en de ligweides grenzen aan het Wolderwijd, een arm van het Veluwemeer. Modern stadsstrand met nieuwe en goed onderhouden voorzieningen, waaronder een mooie ligsteiger. Veel informatie over zwemdieptes. Grenst aan woonwijk met winkelcentrum op loopafstand. Ook is er een apart kindergedeelte en er zijn sport -en spelvoorzieningen. Toezicht ontbreekt.