Actie

Fietsen en alle watersporten
op, in en rond de randmeren

Historie

Genieten

Rust&natuur

Blogs

Windsurfen

Kom windsurfen op de Randmeren. De Randmeren vormen een mooi en heel gevarieerd surfgebied. Omdat de meren niet erg diep zijn, stap je makkelijk je plank op en af. Prettig voor beginners, ideaal voor ervaren surfers.

Uniek is de ruimte en het schone water. Lekker de hele dag je gang gaan met vrienden, familie of met je hoogstpersoonlijke surfinstructeur.

Zeker weten dat je voor altijd ons prachtige gebied in het hart sluit. De witte stranden, de gezellige jachthavens en… aan ‘t einde van een lange dag op en rond het water nog meer genieten op een leuk terras, strandtent of relaxte beachclub.

Kortom: in het randmerengebied vind je de mooiste surflocaties voor beginners en ervaren surfers.

Hierboven surf locaties,
meer locaties ontdekken
klik op vergrootglas.

Klik hier
voor meer

evenementen

Erkemederstrand

Toon locatie
Veluwe aan Zee

Surfen bij de

Eemhof
Woldstrand

Meer surflocaties

Surfspots.nl

Blog

Wellen of hoge golvenRandmeren-varen-klein

Ik ben niet zo’n held met harde wind en golven. Het liefste vaar ik op een zonnige dag met weinig wind. Over het algemeen kunnen wij dan ook prima varen met onze Doerak 650 op de Randmeren, behalve bij een windkracht boven de 6. De oversteek van Almere naar Naarden wordt dan al een hele klus, voor het bootje en voor mijn zenuwen. Ik hijs iedere en in zwemvest en wil ze bovendeks kunnen zien. Deze zomer was wat dat betreft wel een uitdaging. Tijdens die vette zomerstorm lagen we natuurlijk in rustiger water, maar erg prettig is het niet naast een grote populier die gevaarlijk heen en weer dansje in de lucht. Na de storm was onze Banjer verandert in een camouflageboot.

Lees verder