Zuidwal Botterwedstrijden

10 mei t/m 11 mei, Bunschoten-Spakenburg
zuidwal

Welkom aan boord van De Zuidwal Botterwedstrijden, het meest sprankelende nautische evenement voor liefhebbers van traditionele zeilschepen! Ontdek de magie van het verleden van de Zuiderzee tijdens deze tweedaagse wedstrijd, waar majestueuze botters en andere historische zeilende visserijschepen de wateren van het Eemmeer en Nijkerkernauw bevaren.

Stap in de voetsporen van maritieme geschiedenis terwijl De Zuidwal, geboren in 1974 als een bruisende dagwedstrijd na Hemelvaartsdag, uitgroeide tot een onmisbaar jaarlijks spektakel. De oude haven van Spakenburg dient als het schilderachtige vertrekpunt, waar de zeilavonturen beginnen en de sfeer doordrenkt is van nostalgische charme.

Neem deel aan deze unieke ervaring, omringd door de krachtige zeilen, de wind in je haren en de opwinding van de wedstrijd. De Zuidwal – waar traditie en zeilpassie samenkomen voor een onvergetelijk maritiem festijn!

Lees hier meer over De Zuidwal Botterwedstrijden.

terug naar overzicht

Ibiza Markten Harderwijk

21 juli t/m 25 augustus, Boulevard, Harderwijk
Een markt geïnspireerd op de hippie markten van Ibiza. Een hipp(i)e markt waar circa 70 moderne hippies, originele hippie en […] Lees meer