Genieten

Lekker genieten langs, op
en in het water

Actie

Historie

Rust&natuur

Blogs

Probeer het je eens voor te stellen… aan het water de zon onder zien gaan vanaf een van de fijnste terrassen…, genieten van een drankje en hapje met je beste vrienden of familie op een terras met je voeten in het water.

Je vindt het aan de Randmeren, weten waar?

Ontdek de restaurants, stranden en eilanden op de kaart. Klik op het vergrootglas.

Kom samen heerlijk

eten aan het water

Eten met uitzicht, de vele mooie restaurants en strandpaviljoens aan het water nodigen uit om tijdens -of na- een vaartocht aan te leggen voor een kop koffie of uitgebreide lunch.

De Randmeren staat ook bekend om het grote aanbod en variatie aan zandstranden. Heel geschikt voor families met kleine kinderen en op een aantal andere plekken heel geschikt voor surfers. Iedere twee weken wordt het water gecontroleerd door het Waterschap en is van uitstekende kwaliteit.

Een beetje expeditie Robinson. De 15 onbewoonde eilandjes in de Randmeren zijn een verrassing voor veel watersporters.  De natuureilanden zijn goed aangelegd, met aanlegplaatsen voor een paar uur of een paar nachten.  Wat dacht je van een nachtje onder de sterren, wakker worden bij het kabbelen van de golven, het ruisen van de wind en de roep van een watervogel?

VaarTV_logo-300x704_2016

Een aantal afleveringen van VaarTV zijn opgenomen in de Randmeren. Bekijk hier aflevering 4: Lelystad en Urk

Laat je inspireren en
kijk verder op de kaart

voorbeeld-icoon