Genieten

Lekker genieten langs, op
en in het water

Actie

Historie

Rust&natuur

Blogs

Stranden

De Randmeren: prachtige, natuurlijke oevers met ruisende rietkragen en dobberende bootjes aan steigers. Maar er is meer, de Randmeren staat ook bekend om het grote aanbod en variatie aan zandstranden. Heel geschikt voor families met kleine kinderen en op een aantal andere plekken heel geschikt voor surfers.

Iedere twee weken wordt het water gecontroleerd door het Waterschap en is van uitstekende kwaliteit.

Wil je lekker actief bezig zijn? Probeer dan eens een (nieuwe) watersport uit, of doe mee met een spelletje beachvolleybal. In de kiosken haalt je wat lekkers, terwijl de kinderen of kleinkinderen -onder toeziend oog- met een netje visjes vangen. Er zijn regelmatig evenementen op het speciaal daarvoor bestemde terrein. Met alle voorzieningen zoals een prachtige jachthaven, surfcamping en hotel is er bijvoorbeeld op Strand Nulde altijd wat te beleven!

Hierboven stranden,
meer locaties ontdekken
klik op vergrootglas.

Klik hier
voor meer

evenementen
Strand Nulde

Het heerlijke

Erkemederstrand
Strand Horst

Relaxen op het

Woldstrand

Relaxen bij de

Eemhof

Blog

Koninkpaarden en Paling

Ik heb altijd een fiets aan boord. Niet alleen om naar de dichtstbijzijnde winkel of terrasje te kunnen fietsen, maar ook om lekker een stukje te fietsen en de omgeving op land te verkennen.

Zeewolde is een ideale plek om met de fiets op pad te gaan. Het fietsknooppuntensysteem voert mij door het Horsterwold, het grootste loofbos van Europa.

Ik ontdek een heel bijzondere plek, de Stille Kern. Staand op een berg had ik een prachtig uitzicht over een groots natuurgebied met runderen en Koninkpaarden.

Lees meer