Eemhof

Bij jachthaven de Eemhof ligt een heerlijk strandje in een baai. Voor mensen die even aan de waterkant willen uitrusten een leuke plaats, met uitzicht op Bunschoten / Spakenburg. Tussen de Eemhof en Bunschoten Spakenburg vaart rederij De Zuidwal met een stoere zeilkotter naar de overkant en weer terug. U kunt uw fiets eventueel meenemen. Eemhof Watersport en Beachclub ligt ook aan het strand. Het uitzicht over het Eemmeer is adembenemend, wat deze plek tot één van de best bewaarde geheimen van Flevoland maakt. Ben je het luieren op ons terras zat? Dan kun je altijd meedoen met één van de watersportactiviteiten.

Na een middag loungen en relaxen bij Eemhof Watersport & Beachclub, is watersport een perfecte manier om er even tussenuit te gaan. Er zijn ontelbare mogelijkheden, leuk voor jong en oud! Bij Eemhof Watersport & Beachclub zijn de watersportmogelijkheden eindeloos. Ons watersportcenter met zeil- surf en wakeboardschool, geeft verschillende watersportlessen, waaronder wakeboardles, zeilles en windsurfles. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een kano, Valk, windsurfbenodigdheden of een sloep te huren. Door de mooie omgeving op en rond het Eemmeer, is vooral het huren van een sloep een echte aanrader!

Windsurfen

Kom samen heerlijk eten

aan het water
Jachthaven De Eemhof

Heerlijk suppen

Suppen

Heerlijk plezier hebben
in het zwemparadijs

Ga naar Eemhof

Informatie

Slingerweg 9
3896 LD
Zeewolde

www.eemhof.nl

Eventueel extra info zoals: openingstijden etc.

Verschillende zandstrandjes met leuke en speelmogelijkheden voor kinderen. Wilt u lekker actief zijn? Probeer een watersport of doe mee met een sportief spelletje volleybal. In de kiosken haalt u wat lekkers, terwijl uw kinderen of kleinkinderen met een netje visjes vangen. Er zijn regelmatig evenementen op het speciaal daarvoor bestemde terrein. Met alle voorzieningen, de prachtige jachthaven,