Erkemederstrand

Het Erkemederstrand is het langste strand van Flevoland. 3 kilometer lang en afwisselend met hier en daar delen gras. U kunt hier niet alleen genieten van de zon en het (zoete) water maar tegen betaling van het toegangstarief ook van de vele andere faciliteiten (o.a. kinderboerderij, speelbos, fietscrossbaan) Dus genoeg te beleven, ook als de zon het laat afweten.

Op de warme dagen is er een ijscowagen die over de stranden rijdt. Voor het afhalen van ijs, fris, friet en snacks is er bij restaurant / strandpaviljoen “De Jutter” een snackbar. U kunt natuurlijk ook een verkoelend drankje drinken op het ruime terras of uitgebreid uit eten gaan.

U kunt ook nog kano’s en waterfietsen huren bij de receptie van het Erkemederstrand of gebruik maken van de midgetgolfbaan. De sticks en ballen kunt u huren bij restaurant / strandpaviljoen “De Jutter”. Probeer deze bijzondere midgetgolfbaan eens uit. Het is de moeite waard!

Uniek: het Hondenstrand van het Erkemederstrand? Een terrein van 1,5 kilometer lang met lange stukken strand, gras en bosjes. Ideaal om te wandelen met de hond. Het losloopgebied is het gehele jaar geopend voor u en uw trouwe viervoeter. Ook in de zomermaanden juli en augustus mogen uw honden loslopen, graven, zwemmen en spelen!

Suppen met een groep

Lees meer
Wandelen

Zeilen, varen of aanleggen

Jachthaven
Windsurfen

Informatie

Erkemederweg 79
3896 LB
Zeewolde

openingstijden
365 dagen per jaar van zonsopgang tot zonsondergang

contact
036-5228421
info@erkemederstrand.nl
www.erkemederstrand.nl

Route Erkemederstrand
Het Erkemederstrand ligt centraal in Nederland en is het makkelijkst te bereiken met de auto.

Openbaar vervoer
Per trein reist u tot het station in Nijkerk, hier kunt u de bus nemen naar de halte: Nijkerkersluis Zeewolde. De bushalte ligt op 10 minuten wandelen van het Erkemederstrand.