Veluwe aan Zee

Uniek gelegen aan het Nuldernauw in Putten vindt u recreatiegebied Veluwe aan Zee. U heeft hier een prachtig uitzicht op de Randmeren en de Flevopolder. De verschillende zandstranden, de ruime ligweiden en voorzieningen maken Veluwe aan Zee tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen, met name Nulde-Zuid biedt meerdere speeltoestellen. Bij de diverse horecapunten kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Vanaf het strand is het water ondiep waardoor het ideaal is voor kleine kinderen en voor het beoefenen van diverse watersporten. Daarnaast biedt Veluwe aan Zee een jachthaven, hotel en surfcamping. Er zijn regelmatig evenementen op het speciaal daarvoor bestemde terrein. Met alle voorzieningen, de prachtige jachthaven, een surfcamping en een hotel is er op Veluwe aan Zee altijd wel wat te beleven!

Huren of les

Suppen
Windsurfen

De jachthaven bij strand Nulde

Jachthaven De Nulde

Recreatiegebied Strand Nulde is een heerlijke plek voor zwemmers en zongenieters. Er zijn verschillende zandstrandjes met leuke en speelmogelijkheden voor kinderen. Wilt u lekker actief zijn?

Informatie

Strandboulevard 11
Putten

Eventueel extra info: openingstijden, contact info parkeren, url etc.

Verschillende zand­strandjes met leuke en speelmogelijkheden voor kinderen. Wilt u lekker actief zijn? Probeer een watersport of doe mee met een sportief spelletje volleybal. In de kiosken haalt u wat lekkers, terwijl uw kinderen of kleinkinderen met een netje visjes vangen. Er zijn regelmatig evenementen op het speciaal daarvoor bestemde terrein. Met alle voorzieningen, de prachtige jachthaven,