Initiatieven vanuit de Randmeren

Actie

Historie

Genieten

Rust&natuur

Blogs

Naamloos-3

Op de Randmeren zijn al veel faciliteiten voor recreatie aanwezig. Toch zijn wij altijd met ondernemers, gemeenten en bewoners op zoek naar welke mogelijkheden ons prachtige gebied nog meer te bieden heeft.

Momenteel zijn er enkele initiatieven in ontwikkeling waarmee wij kunnen laten zien dat de Randmeren een topbestemming zijn om te recreëren en verblijven. Wij willen ook jou graag mee laten kijken naar en aantal lopende initiatieven. Sommige initiatieven zijn reeds voltooid, enkelen zijn vol met voorbereidingen bezig en uiteraard staan er ook nog enkele initiatieven in de kinderschoenen waar wij later meer over zullen laten weten.

Initiatieven:

Bremerbaai Festival
Het eerste Bremerbaai Festival is een feit. 11 juni 2016 heeft een mooi festival plaatsgevonden aan de Bremerbaai met als doel het openen van het nieuw aangelegde Bremerbaaistrand en het Strandpaviljoen Bremerbaai. Wij mogen dan ook erg tevreden zijn met de ontzettend leuke dag waar zeker 1500 bezoekers, jong en oud, hebben genoten van hapjes en drankjes, theater, leuke muziek en een zeer fijne sfeer. Hopelijk tot volgend jaar!

Wavegarden de Eemhof
Als alles volgens plan verloopt, kunnen surfers binnenkort dagelijks genieten van perfecte kunstmatig aangestuurde golven in Wavegarden de Eemhof aan de Randmeren! De groeiende golfsurfsport heeft een unieke plek gevonden in het veilige en goed bereikbare Marina Eemhof aan het Eemmeer.

Top-act Gallowstreet

Genieten van de ondergaande zon met voetjes in het zand

Lees meer
Bremerbaai Festival
Lees meer

Genietend van de goede sfeer en het lekkere eten

Lees meer

Wavegarden de Eemhof

Lees meer

randmeren-5

Heb jij zelf een initiatief of idee om de recreatie aan de Randmeren te verrijken? Wij willen dit graag van je horen en met jou meedenken. Neem contact met ons op.

Bremerbaai festival 2016