Genieten

Lekker genieten langs, op
en in het water

Actie

Historie

Genieten

Rust&natuur

Blogs

Top5 Culinair aan de aanlegsteiger

Vakantie op het water of een dagje aan het genieten van de boot? Leg de boot eens aan om te lunchen of dineren op een prachtige locatie. Bij de volgende 5 restaurants kunt u genieten van heerlijk eten terwijl uw boot aan de aanlegsteiger ligt.

Vraag naar het Randmeren gerecht of menu als u een van onze toppers bezoekt. Zij hebben dit speciaal voor u gemaakt zodat u als bezoeker kunt genieten van een heerlijke culinaire ervaring aan de aanlegsteiger. Meer informatie over de speciale gerechten per restaurant leest u hieronder.

1 PorterHouse

PorterHouse is een WaterFront gelegen restaurant in zowel het Nautisch Kwartier van Huizen, als in jachthaven Naarden.

Beiden restaurants kenmerken zich door een laagdrempelige stoere sfeer, direct in de haven. De menukaart bevat een modern vleesconcept met gerechten van kwaliteit; een burger van dubbeldoel rundvlees,
een uitgebreid aanbod gegrilde (dry-aged) steaks en kip van de rotisserie.

Meer informatie is terug te vinden op: https://porterhouse.nl/

2 Strandpaviljoen At Sea

Puur genieten bij strandpaviljoen At Sea. Dè verrassende locatie aan het Drontermeer voor bruiloften, zakelijke meetings en al het andere moois wat er te vieren valt. Maar ook…. heerlijk eten; à la carte, eenvoudig of uitgebreid en in alle prijsklassen. Relaxen op het overdekt terras aan het water of bij knapperend haardvuur in ons restaurant. Zelfs overnachten op onze aangrenzende camping met privéstrand en aanlegsteiger behoort tot de mogelijkheden.

Randmeren(menu):
Zalmtompouce Gerookte zalm met linten van gemarineerde komkommer
Tongschar Gebakken tongschar, seizoen groenten, tomaten-kerrieolie, frisse salade en frites met mayonaise
Soes Parijse soes, bananenijs, banketbakkersroom, chocoladesaus en slagroom
Het menu kost €32,50 p.p.

3 Walhalla Harderwijk

Walhalla is een begrip in Harderwijk.

Gelegen aan het strand, is het een heerlijke plek waar je vrij kunt zijn en naar hartenlust kunt genieten van het leven.

In de zomer lekker zwemmen, spelen, eten en drinken en de dag afsluiten met een waanzinnige zonsondergang. Opwarmen bij de openhaard, een bruin biertje of lekker wijntje, en daarna uitgebreid dineren, ook in de winter is het genieten geblazen! Dus kom aan boord en proef van ons ‘recept voor puur geluk’.

walhallaharderwijk.nl

4 Strandpaviljoen Bremerbaai

Op de bijzondere locatie bij het nieuw aangelegde strand Bremerbaai is afgelopen jaar het Strandpaviljoen Bremerbaai geopend. Naast het paviljoen ligt een pier van 160 meter het Veluwemeer in waar u uw boot gratis kunt aanleggen. Hier geniet u van een heerlijk hapje en drankje op het terras met prachtig uitzicht over het meer en de nabije eilanden. Op de kaart vindt u “Build your own Beachburger” en dagelijkse specialiteiten.

Randmeren (burger)
Bestaat uit een gebakken runderburger met Burger Cheddar , tomaten, sla, augurk, gebakken ei en een burger relish saus geserveerd op een witte bun. Inclusief frites, mayonaise en een coleslaw.
Prijs € 12,50 per stuk.

5 Fika Zeewolde

Fika. is een heerlijke plek aan het strand van Zeewolde. Wij houden van net een beetje anders, zo serveren wij de klassieker met een fika. twist. Door het gebruik van uitsluitend verse producten, wisselen wij per seizoen van kaart. Dit biedt de kans voor onze keukentoppers om hun creativiteit erop los te laten gaan.