Sail Kampen 2024

29 maart t/m 01 april, Kampen
sail kampen

Beleef een onvergetelijk Paasweekend in Kampen en laat je betoveren door het grootste paasevenement van Nederland: Sail Kampen 2024! Duik in een wereld van water, wind en prachtige schepen, omringd door boeiende attracties, muziek, theatrale historische parades en nautische demonstraties. Een weekend vol plezier en vermaak staat voor de deur, en het belooft een fantastisch uitje te worden voor het hele gezin!

Dit groots nautisch spektakel, Sail Kampen 2024, zal alle verwachtingen overtreffen. De historische Hanzestad Kampen vormt het adembenemende decor voor dit regionale, nationale en internationale evenement. Bewonder imposante zeilschepen uit binnen- en buitenland langs de schilderachtige IJsselkade en keer terug naar ons roemrijke verleden met historische schepen uit de Hanze- en VOC-tijd.

Het feest begint op vrijdagavond met een adembenemende vlootschouw. Deelnemende schepen varen Kampen binnen, gehuld in sfeervolle verlichting, en presenteren zich op unieke wijze aan het publiek. Gedurende het hele weekend valt er van alles te beleven in en rondom het water. De grandioze afsluiting op maandag met een spectaculaire show maakt Sail Kampen tot een ervaring die je niet wilt missen.

Laat je betoveren door Sail Kampen en zorg dat je erbij bent van 29 maart tot en met 1 april 2024 in Kampen!

Kijk op www.sailkampen.nl voor meer informatie!