Genieten

Lekker genieten langs, op
en in het water

Actie

Historie

Rust&natuur

Genieten

Blogs

Top5 Culinair aan de aanlegsteiger

Vakantie op het water of een dagje aan het genieten van de boot? Leg de boot eens aan om te lunchen of dineren op een prachtige locatie. Bij de volgende 5 restaurants kunt u genieten van heerlijk eten terwijl uw boot aan de aanlegsteiger ligt.

Vraag naar het Randmeren gerecht of menu als u een van onze toppers bezoekt. Zij hebben dit speciaal voor u gemaakt zodat u als bezoeker kunt genieten van een heerlijke culinaire ervaring aan de aanlegsteiger. Meer informatie over de speciale gerechten per restaurant leest u hieronder.

1 PorterHouse

PorterHouse is een WaterFront gelegen restaurant in zowel het Nautisch Kwartier van Huizen, als in jachthaven Naarden.

Beiden restaurants kenmerken zich door een laagdrempelige stoere sfeer, direct in de haven. De menukaart bevat een modern vleesconcept met gerechten van kwaliteit; een burger van dubbeldoel rundvlees,
een uitgebreid aanbod gegrilde (dry-aged) steaks en kip van de rotisserie.

Meer informatie is terug te vinden op: https://porterhouse.nl/

2 Strandpaviljoen At Sea

Puur genieten bij strandpaviljoen At Sea. Dè verrassende locatie aan het Drontermeer voor bruiloften, zakelijke meetings en al het andere moois wat er te vieren valt. Maar ook…. heerlijk eten; à la carte, eenvoudig of uitgebreid en in alle prijsklassen. Relaxen op het overdekt terras aan het water of bij knapperend haardvuur in ons restaurant. Zelfs overnachten op onze aangrenzende camping met privéstrand en aanlegsteiger behoort tot de mogelijkheden.

Randmeren(menu):
Zalmtompouce Gerookte zalm met linten van gemarineerde komkommer
Tongschar Gebakken tongschar, seizoen groenten, tomaten-kerrieolie, frisse salade en frites met mayonaise
Soes Parijse soes, bananenijs, banketbakkersroom, chocoladesaus en slagroom
Het menu kost €32,50 p.p.

3 Zuiderzoet

Wie voor Zuiderzoet kiest, gaat voor beleving. Bewonder de koks in hun open kooktheater, ervaar de mondaine sfeer en geniet van het prachtige uitzicht over het Eemmeer. Zuiderzoet is gelegen in Marina De Eemhof, welke is opgetrokken in de stijl van een Frans havenstadje.

Randmeren(gerechten):
– Twee duimdikke palingen uit een Spakenburgse rokerij
– Chef Special: Snoekbaars uit het Eemmeer en poldergroente uit de Flevopolder.

Lees hier het verhaal van Zuiderzoet

4 Strandpaviljoen Bremerbaai

Op de bijzondere locatie bij het nieuw aangelegde strand Bremerbaai is afgelopen jaar het Strandpaviljoen Bremerbaai geopend. Naast het paviljoen ligt een pier van 160 meter het Veluwemeer in waar u uw boot gratis kunt aanleggen. Hier geniet u van een heerlijk hapje en drankje op het terras met prachtig uitzicht over het meer en de nabije eilanden. Op de kaart vindt u “Build your own Beachburger” en dagelijkse specialiteiten.

Randmeren (burger)
Bestaat uit een gebakken runderburger met Burger Cheddar , tomaten, sla, augurk, gebakken ei en een burger relish saus geserveerd op een witte bun. Inclusief frites, mayonaise en een coleslaw.
Prijs € 12,50 per stuk.

5 Orangerie Nijkerk aan Zee

Nadat u uw boot heeft afgemeerd in de haven bent u slechts 3 wandelminuutjes verwijderd van een culinaire ‘Proef, Beleef & Ontspan’ beleving bij Orangerie Nijkerk aan Zee. Het terras nodigt uit om onder het genot van een kopje koffie of een goed glas wijn te genieten van het uitzicht. Geniet van een heerlijke lunch, gezellige borrel of kies één van de verrassende gerechten.

Randmeren(menu)
Driegangenmenu a € 25,- per persoon