Instagram fotowedstrijd

instagram fotowedstrijd

Doe mee met onze Instagram fotowedstrijd ‘Lente in de Randmeren’!

Deel jouw mooiste lentefoto van de Randmeren via Instagram en doe mee met onze fotowedstrijd. Wie weet plaatsen wij jouw foto in het Randmerenmagazine en win je vier kaartjes voor het Dolfinarium!

Thema

De lente is een prachtig seizoen om eropuit te trekken en mooie foto’s te maken. Het thema van de fotowedstrijd is dan ook: lente in de Randmeren. Alle foto’s zijn welkom, zolang ze maar in de Randmeren zijn gemaakt. Het mogen natuurfoto’s zijn, foto’s van dorpen, van activiteiten, etc. Voorwaarde is dat het moet passen bij het thema.

Doe mee

Meedoen is heel simpel:

  • Maak een mooie lentefoto.
  • Plaats de foto op jouw Instagramaccount. Vermeld bij de foto #lenteinderandmeren en zet erbij waar de foto is genomen. Tag en volg ons via @Randmeren.
  • Doe je mee, dan ga je akkoord met de voorwaarden en spelregels, zie hieronder.

De fotowedstrijd loopt tot 1 juni 2020. Op 16 juni 2020 maken wij de winnaars bekend.

Prijs

Alle ingestuurde foto’s worden beoordeeld door de jury. De top 10 plaatsen wij in het Randmerenmagazine, met naamsvermelding, en de winnende foto van de top 10 wint daarnaast ook vier tickets voor het Dolfinarium.

Randmeren op Instagram

Via het Instagramaccount @Randmeren brengen wij het prachtige Randmerengebied in beeld. Natuurlijk het water, maar ook de dorpen, steden en de mooie natuur. Volg ons op @Randmeren.

Voorwaarden

Bekijk de voorwaarden.