Instagram fotowedstrijd Herfst

Doe mee met onze fotowedstrijd ‘herfst in de Randmeren’!

Deel jouw mooiste herfstfoto van de Randmeren via Instagram en doe mee met onze fotowedstrijd. Wie weet plaatsen wij jouw foto in het Randmeren magazine en win je een afdruk van jouw foto op canvas!

Thema

De herfst is een prachtig seizoen om eropuit te trekken en mooie foto’s te maken. Het thema van de fotowedstrijd is dan ook: herfst in de Randmeren. Alle foto’s zijn welkom, zolang ze maar in de Randmeren zijn gemaakt. Het mogen natuurfoto’s zijn, foto’s van dorpen, van activiteiten, etc. Voorwaarde is dat het moet passen bij het thema.

Doe mee

Meedoen is heel simpel:

  • Maak een mooie herfstfoto.
  • Plaats de foto op jouw Instagramaccount. Vermeld bij de foto #Randmeren en #herfstinderandmeren en zet erbij waar de foto is genomen. Tag en volg @Randmeren.
  • Doe je mee, dan ga je akkoord met de voorwaarden en spelregels, zie hieronder.

De fotowedstrijd loopt van 1 oktober t/m 15 november 2018.

Prijs

Alle ingestuurde foto’s worden beoordeeld door de jury. De top 10 plaatsen wij in het Randmeren magazine, met naamsvermelding, en de winnende foto van de top 10 wint daarnaast ook een afdruk van zijn/haar foto op canvas.

Randmeren op Instagram

Via het Instagramaccount @Randmeren brengen wij het prachtige Randmerengebied in beeld. Natuurlijk het water, maar ook de dorpen, steden en de mooie natuur. Volg ons op @Randmeren.

Voorwaarden

Bekijk de voorwaarden.