Inspiratie aanvraag

aanvragen

Gastvrije Randmeren brengt jaarlijks meerdere publicaties uit met nog meer inspiratie uit het Randmerengebied.

De Toeristische Kaart geeft je onder andere tips waar je heerlijk aan het strand kunt liggen, waar je prachtige vergezichten kunt vinden midden in de natuur en welke historische plekken niet mogen ontbreken tijdens een verblijf. (tijdelijk niet beschikbaar)

Fietskaart Rondje Randmeren geeft inspiratie voor een fiets(vakantie)tocht van ruim 180 kilometer langs alle Randmeergemeenten. Daarnaast zijn een aantal ‘Rondjes Randmeren’ samengesteld, korte routes die in één dag gefietst kunnen worden. Op de fietskaart vind je ook nog praktische informatie zoals parkeerplaatsen, routemogelijkheden en attractieve rustpunten.

De vaarkaart Welkom op onze eilanden geeft de varende bezoeker meer informatie over de unieke eilanden en natuurhavens die het Randmerengebied rijk is. Of je nu een sloep huurt of zelf er met de boot op uit gaat, op deze kaart staan heerlijke restaurants aan de steiger, de jachthavens en diverse locaties voor watersportles.

Het Randmerenmagazine Meer… is inmiddels toe aan de vijfde editie. Deze keer is de insteek van het magazine om vanaf het water het Randmerengebied te bekijken. Het magazine zal een inspiratie zijn om één of meerdere dagen rond te trekken per (gehuurd) watervoertuig of om nieuwe watersporten te gaan beoefenen.

Naast prachtige artikelen over alle recreatieve mogelijkheden per meer hebben wij onder andere ook interviews met radio-DJ Jeroen Nieuwenhuize en waterpolitieman Renze Haveman. Beiden vertellen zij waarom juist het Randmerengebied zo bijzonder voor ze is.

Vraag hieronder 1 of meerdere publicaties aan en wij sturen deze zo snel mogelijk naar je toe.

reCAPTCHA is required.