Land Art Weekend

03 juni t/m 04 juni, Almere en Zeewolde
land art weekend

Tijdens het jaarlijkse Land Art Weekend wordt de collectie land art van Flevoland in het zonnetje gezet.

Het Land Art Weekend 2022 vindt plaats in het weekend van 4 en 5 juni. Tijdens het Land Art Weekend staat op elke locatie van 11.00 tot 17.00 uur een gids die enthousiast kan vertellen over het kunstwerk en al je vragen kan beantwoorden. Daarnaast organiseren we op verschillende locaties voorstellingen en activiteiten.

Het Land Art Weekend vindt ieder jaar plaats in het eerste weekend van juni. Makers vanuit verschillende disciplines organiseren activiteiten bij de kunstwerken. Zo gaat het virtual realityproject van Black Pencil in première in De Groene Kathedraal, geeft Tai Chi Tao Lelystad tweemaal daags lessen tai chi bij Exposure en kun je tekenworkshops door Elianne Koolstra volgen bij Riff, PD#18245. Verder staan op het programma: performances door jonge kunstenaars, een ochtendconcert, een theaterwandeling, een rondleiding door een restaurator, een artist talk, en een voordracht door een spokenwordartiest.

Lees hier meer.

terug naar overzicht

Ibiza Markten Harderwijk

21 juli t/m 25 augustus, Boulevard, Harderwijk
Een markt geïnspireerd op de hippie markten van Ibiza. Een hipp(i)e markt waar circa 70 moderne hippies, originele hippie en […] Lees meer