Huizer Havendag

22 juni, Huizen
havendagen

Een bottermarkt, meevaren op een traditionele botter, RIB demonstraties, duiksport, watersportverenigingen, muziekoptredens en nog veel meer! Maak tijdens de Huizer Havendag kennis met de unieke watersportmogelijkheden op het Gooi- en Eemmeer en de overige Randmeren.

Dit gezellige feest is gratis toegankelijk en leuk voor jong en oud. Vol met demonstraties, muziek, cultuur, sport, wedstrijden, shanty koren, een gezellige braderie en vaartochtjes op o.a. botters. Ook kun je de botterwerf met het nieuwe havenkantoor, het gebouw van de KNRM en het gebouw van de watersportvereniging AVOH bezichtigen.

De Havendag wordt gehouden aan beide zijden van de oude haven en een voetveer brengt je gratis naar de overkant. En de inwendige mens? Die wordt niet vergeten want overal zijn drankjes en lekkere hapjes te koop. De dag wordt ’s avonds afgesloten met een spetterend optreden van een tweetal harmonie-orkesten die op een podium middenin de haven zorgen voor een “Midzomer Avond” spektakel. Geniet vanaf de kant of vanuit je eigen bootje of sloep van deze muzikale afsluiting.

Meer informatie: huizerhavendag.nl