Harderwijk Live – Night of the pop’s

03 augustus, Markt, Harderwijk

DJ Ricky Coriony (16:00 – 19:30 uur)

Op het podium transformeert Rick van der Kroon uit Overloon tot dé allround DJ: Ricky Corony. Deze DJ met jarenlange ervaring mengt gezelligheid, energie en beleving naadloos aan elkaar. Het repertoire van Ricky Corony? Hij kent alle genres. Disco, Dance Classics maar ook Guilty Pleasures uit de 90’s. Meer zin om mee te zingen of los te gaan op House Klappers: Ricky Corony heeft het allemaal in huis.

Lanterfantje (19:30 – 20:30 uur)

Twee gasten. Twee draaitafels. Een mengtafel. En een microfoon. Meer is het niet, maar het dak gaat eraf met een gave beukshow van hits, feestplaten en dance. 

The Daredevils (20:30 – 23:30 uur)

Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. 

Buren vd Brandweer (21:30 – 22:30 uur)

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer. In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers.