Harderwijk Live – Dance, rock & hiphop

27 juli, Markt, Harderwijk

DJ Ricky Coriony (16:00 – 20:00 uur)

Deze DJ met jarenlange ervaring mengt gezelligheid, energie en beleving naadloos aan elkaar. Hij voelt de sfeer perfect aan en speelt op toegankelijke wijze in op de wensen en behoeften van het publiek. Het repertoire van Ricky Corony? Hij kent alle genres. Disco, Dance Classics, maar ook Guilty Pleasures uit de 90’s. Meer zin om mee te zingen of los te gaan op House Klappers: Ricky Corony heeft het allemaal in huis.

DJ Crew On Tour (19:30- 22:30 uur)

Deze avondvullende party-act bestaat uit de leukste en meest interactieve DJ’s van het land en gaan heel Nederland door als DJ Crew On Tour. 5 uur lang vliegen de meest herkenbare nummers je om de oren, worden de lekkerste meezingers ingezet en staan de woorden ‘feest’ en ‘gezelligheid’ centraal!

Popgunn (20:30- 23:30 uur)

Alleen de allervetste dance, rock en hiphop tracks knallen live door de speakers zodra deze 6-koppige band het podium betreedt. De hits vliegen je zonder onderbrekingen om de oren .

Met ijzersterk bedachte mash ups & medleys worden alleen de beste hits moeiteloos aan elkaar geregen en is een uitzinnig groot feest gegarandeerd.Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90’s Classics van 2Unlimited en Peter Andre.

Voeg hier héél veel interactie, een flinke dosis CO2, confetti shots en een dikke lasershow aan toe en je hebt een onvergetelijke liveshow!

terug naar overzicht

Nationale Opening Hanzejaar 2023

01 april, Kampen
Op 1 april 2023 start het nationale Hanzejaar 2023 in Kampen! Op het Van Heutszplein vindt in de middag een live […] Lees meer

Traditionele jaarmarkt ‘De Heugte’

10 april, Kampen
EEN LEUKE MARKT VOOR JONG EN OUD! De roots van deze traditionele jaarmarkt liggen al in de veertiende eeuw. Ter […] Lees meer

Vestingval Elburg

18 mei t/m 27 mei, Elburg
Het tiendaagse kunst- en cultuurfestival vindt traditiegetrouw plaats tussen Hemelvaart en Pinksteren, van donderdag 18 mei tot en met zaterdag […] Lees meer