Flevo FunFields 2017

20 mei, Flevoboulevard

Op zaterdag 20 mei organiseert Flevo Funfields voor de derde keer hét outdoor event aan de Randmeren: Flevo Funfields 2017.

De deelnemende sport- en funparken: Flevonice, Zeilschool De Randmeren (in samenwerking met Landal Waterparc Veluwemeer en Molecaten Park Flevostrand), Dorhout Mees en New Challenge, bieden tijdens dit event een eigentijds sportief Funfields-programma.

Energiek

Na de succesvolle eerdere edities kunnen bezoekers van alle leeftijden ook dit jaar weer in Biddinghuizen obstacle runnen, drift-karten, survivallen, paintballen, golfen, zeilen, ‘suppen’, wakeboarden en nog veel meer. Dat kan deels ook in wedstrijdverband tijdens de georganiseerde ‘Pepper Challenge’. Daarnaast zijn er meerdere professionals en topsporters benaderd om clinics en showcases te begeleiden.

Meer dan alleen bewegen

Ook zullen regionale kraampjes, muziek, kinderactiviteiten en andere vormen van entertainment deel uit maken van het programma 2017. Tijdens Flevo Funfields kunnen de bezoekers gewoon gebruik maken van de aanwezige faciliteiten, zoals horecagelegenheden, kleedkamers en douches.

Meer informatie zal terug te vinden zijn op http://www.flevofunfields.nl

terug naar overzicht

Zuidwal Botterwedstrijden

10 mei t/m 11 mei, Bunschoten-Spakenburg
Welkom aan boord van De Zuidwal Botterwedstrijden, het meest sprankelende nautische evenement voor liefhebbers van traditionele zeilschepen! Ontdek de magie […] Lees meer

Festival Beleef Puur Zeewolde

18 mei, Zeewolde
‘Festival Beleef Puur Zeewolde’ staat voor genieten, ervaren, beleven, kwaliteit, gastvrijheid en inspiratie. Een middag en avond vol inspiratie en […] Lees meer