BeachBios Zeewolde

15 september, Woldstrand, Zeewolde
beachbios

Op zaterdag 15 september viert Zeewolde de zomer nog een keer goed, tijdens de BeachBios Zeewolde. Zak deze avond lekker onderuit, kruip samen onder een kleedje en bekijk de door de bezoekers gekozen film in de openlucht.

Een echt “After Summer” weekend, met volop zomervertier op het strand van Zeewolde! Met op de zaterdag de tweede editie van de  BeachBios Zeewolde! Heerlijk met je voeten in het zand, gratis een filmpje pakken bij ondergaande zon, met het Wolderwijd als achtergrond! Welke film er vertoond gaat worden, wordt in de week van 11 september bekend gemaakt. Tot en met vrijdag 7 september is het nog mogelijk om mee te stemmen via de poll op de Facebookpagina van Puur Zeewolde, puur plezier.

Het (voor)programma op de zaterdag start om 18.30 uur met live muziek en live cooking, verzorgd door Muziek Café Zeewolde en diverse lokale ondernemers. De film begint om 20.30 uur en na afloop start de after party (van 23.00 tot 01.00 uur).

Foodtrucks Op deze zaterdagavond kan er worden genoten, gegeten en gedronken op het strand bij de diverse lokale foodtrucks. Laat je verrassen door Smokin’ Kitchen, Farm Frites, Woodies’ Hut, KaapFlevo, pizza van Felice en ijs van Cafetaria Twilight.

Op zondag, van 14.00 tot 21.00 uur, wordt de zaterdag nog eens dunnetjes over gedaan. Rustig de zomer afsluiten, al loungend met heerlijke muziek van de DJ op de achtergrond en kinderactiviteiten op en rond het strand.

De organisatie van de BeachBios, ligt in handen van de stichting Puur Zeewolde, Puur Plezier, in samenwerking met KaapFlevo en het Muziek Café Zeewolde. De BeachBios wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van de diverse lokale bedrijven.

Voor overige informatie: Puur Zeewolde, puur plezier, info@puurzeewolde.nl

terug naar overzicht

Almere Regatta

18 mei t/m 19 mei, Almere Muiderzand
Op 18 en 19 mei vindt hét Almeerse zeilevenement plaats Voor meer informatie, hou de volgende website in de gaten: https://www.almereregatta.nl/ Lees meer

Vestingval

30 mei t/m 08 juni, Vestingstad Elburg
U kunt in de prachtige vestingstad Elburg van donderdag 30 mei tot en met zaterdag 8 juni 2019 komen genieten […] Lees meer

Almere Haven Festival

06 september t/m 08 september, Almere Haven
Drie dagen genieten van het Almere Haven Festival Het Almere Haven Festival bestaat uit het proeven van heerlijke gerechten, biertjes […] Lees meer